Jurnalul meu magic de vară, clasa I

 

Povestea continuă…

… după ce vacanţa de iarnă a fost petrecută în compania fascinantă a unui prieten magic, Jurnalul de iarnă, este timpul să le dăruim copiilor un Jurnal, la fel de magic, pentru vacanţa de vară.

Aşa cum deja i-am obişnuit pe micii noştri prieteni, le oferim un ghid prietenos de vacanţă, care să răspundă intereselor lor, să le incite curiozitatea, să îi determine să fie creativi, imaginativi, să îi încurajeze să comunice relaxaţi cu cei din jurul lor.

 

Jurnalul meu magic de vară

Este un material interactiv: copilul lucrează, creează, comunică, se joacă…

Contribuie la dezvoltarea:

  • abilităţilor practice şi a acuităţii vizuale (prin confecţionarea de obiecte din materiale reciclabile, realizarea de tablouri, Origami);
  • capacităţii de a comunica şi lucra în echipă (prin realizarea unor proiecte împreună cu un adult, cum ar fi prepararea unor produse culinare după reţete simple şi amuzante).

Editura Delfin pune la dispoziția cadrelor didactice, LA CERERE, câte O DIPLOMĂ pentru fiecare Jurnal comandat, pe care să o ofere elevului pentru rezultatele obținute de-a lungul întregului an școlar!

În curând, Editura Delfin vă aşteaptă cu noi surprize, auxiliare interactive, creative şi complete:

  • Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului (clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a II-a);
  • Limba şi literatura română, Matematică (clasa a III-a şi clasa a IV-a);
  • şi alte discipline.

 

10 motive pentru care sa ai lucrarile magice!

  1. Introducerea în atmosfera magică se face într-o manieră jucăuşă şi prietenoasă: un cuvânt înainte în… rime!
  2. Cel mic descoperă câteva țări ale planetei sau „călătorește” pe toate continentele, într-un ocol al lumii, ca un adevărat Jules Verne!
  3. „Fii și tu părinte!” Jocuri de rol cu tematică atractivă – dezvoltarea spiritului de echipă, spiritului de competiţie, determinarea membrilor familiei să colaboreze, să comunice şi să îşi asume anumite responsabilităţi.
  4. Jocurile copilăriei în aer liber
  5. Colecţionarea diferitelor materiale adunate din vacanţă exemplu: un bilet de tren, un bilet de la un spectacol de teatru, concert…
  6. Vizarea competenţelor dobândite de elevi pe parcursul întregului an şcolar! Activităţi gândite în manieră integrată!
  7. Cărticica magică poate fi decupată!
  • clasa pregătitoare – cărticică de colorat atractivă;
  • clasa I și clasa a II-a – `Stiaţi că…`-uri, curiozităţi şi imagini de colorat;
  • clasa a III-a și clasa a IV-a – album de cercetător.
  1. Cartea poștală! – poate fi decupată și expediată Doamnei Învățătoare!
  2. Material interactiv care îl ajută pe copil să fie creativ, inventiv şi capabil de comunicare reală cu cei din jur. Cei mici învaţă, spre exemplu, să-şi organizeze timpul, învaţă despre diferenţele de fus-orar călătorind în alte țări sau pe alte continente, despre obiceiurile culinare ale altor popoare (gătind împreună cu familia), descoperă animale/păsări din diferite zone ale lumii, toate acestea satisfăcând nevoia copiilor de a cerceta, de a descoperi, de a explora lucruri/locuri noi şi întâmplări din orizontul lor de interes.
  3. Singurele lucrări de pe piață care îi implică în mod real atât pe copii, cât şi pe părinţi în activităţi comune, interesante, instructive şi relaxante.

 

Copilaș drăgălaș! E vară!

Un nou jurnal așteaptă să-ți dezvăluie secretele lui. Te va însoți în călătoriile acestei veri și te va menține în formă. Acceptă compania lui plină de provocări și cele învățate în timpul școlii te vor ajuta să le faci față!

 

Dragi părinți de copilași drăgălași,

Vă stă bine când sunteți curioși, când sunteți jucăuși, când vă lăsați purtați din nou în lumea magică a copilăriei! Îndrăzniți! Alăturați-vă copiilor voștri și descoperiți împreună secretele acestui jurnal!

Click pe poza alăturată pentru a vizualiza conţinutul:   clasa-1